Filtrare dupa

Lumina

Lumina

Soclu bec

Soclu bec

Factori de protectii

Factori de protectii

Lumeni

Lumeni

Utilizat pentru

Utilizat pentru

Putere Maxima

Putere Maxima

Tip montare

Tip montare

Filtre active

Plafoniera 6x40 W, G9, Carmen, Azzardo

0 Review(-uri) 
Pret 2.227,50 lei
Lămpile Carmen cu o putere 6x40 W sunt potrivite atat pentru interiorul clasic cat si cel modern. Acest corp de iluminat imbunatateste designerul de interior. Azzardo este un producator italian de corpuri de iluminat decorative moderne si chiar de lux cu un design unic si abstract. Obiectul Azzardo este munca precisa pentru fiecare produs , chiar daca este unul cu bijuterii creeat de designeri recunoscuti in domeniu sau unul handmade. Calitatea produselor este la superlativ iar efectul produs de aceste corpuri de iluminat este acela de originalitate si personalitate.

Plafoniera 20 W, E27, 3000 K, 1600 lm, alb,...

0 Review(-uri) 
Pret 84,70 lei
Noile corpuri de iluminat Remi cu led include o noua generatie de sursa de lumina au o putere de 20 W cu un flux luminos de 1600 lumeni. Se monteaza direct pe tavan printr-un pandantiv cu o lungime maxima de un metru. Este un corp de iluminat extrem de funcțional și poate fi utilizat pentru iluminatul general al spatiilor si pentru iluminatul local atunci cand aveti nevoie pentru a ilumina anumite zone. Este potrivit pentru holuri bucatarie.

Plafoniera 2x40 W, G9, culoare cristal, Carmen,...

0 Review(-uri) 
Pret 683,10 lei
Acest corp de iluminat Carmen este de inalta calitate, cu sistem de prindere,care va scoate in evidenta eleganta oricarui interior. Baza sa este realizata dintr-un material cum ar fi cristalul. Azzardo este un producator italian de corpuri de iluminat decorative moderne si chiar de lux cu un design unic si abstract. Obiectul Azzardo este munca precisa pentru fiecare produs , chiar daca este unul cu bijuterii creeat de designeri recunoscuti in domeniu sau unul handmade. Calitatea produselor este la superlativ iar efectul produs de aceste corpuri de iluminat este acela de originalitate si personalitate.
Produs adăugat pentru comparare.