Întrebări despre produse şi comezi

Cum pot căuta un anumit produs în magazin? 

Pentru a căuta un produs, vă rugăm să folosiţi modulul de căutare existent în partea de sus a site-ului. Introduceţi informaţiile căutate, iar dacă acestea se regăsesc pe site, vi se va afişa o listă a rezultatelor compatibile. 

Sunt persoana juridică. Pot cumpăra? 

MICUL ELECTRICIAN (miculelectrician.ro) onorează comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factură fiscală cu datele firmei, vă rugăm să introduceţi datele care vi se vor solicita la înregistrare sau în cadrul procesului de comandă. 

Cum procedez dacă doresc ca livrarea să se facă la o altă adresă decât cea specificată în contul meu de client? 

În această situaţie, în cadrul procesului de comandă, veţi avea opţiunea să introduceţi informaţiile corespunzătoare adresei de livrare dorite.  

Administrarea contului de client 

Am uitat parola contului. Cum procedez? 

În cazul în care nu vă amintiţi parola contului dumneavoastră, vă rugăm să folosiţi opţiunea Recuperează parola uitată, disponibilă în pagina Acces cont

Cum procedez dacă doresc să modific datele din contul meu? 

Pentru a modifica datele din contul de client, vă rugăm să vă autentificaţi în cont şi să accesaţi apoi opţiunea Actualizare cont, disponibilă în secţiunea Contul meu

Trebuie să am cont pentru a putea cumpăra? 

Pentru a face cumpărături pe acest site, este necesar să vă creaţi un cont de utilizator. Acesta poate fi creat şi după ce aţi adăugat produsele dorite în Coşul de cumpărături

Pot modifica o comandă lansată? 

În cazul în care doriţi să modificaţi o comandă, vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de contact de pe site. Vă rugăm sa precizaţi şi ID-ul comenzii, pe care îl puteţi regăsi în secţiunea Stadiu comandă.  

Pot afla informaţii despre comenzile anterioare? 

Puteţi consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesând secţiunea Stadiu comandă

Întrebări generale 

Doresc să achiziţionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?  

Pentru mai multe informaţii despre disponibilitatea produsului, vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de contact de pe site. 

Doresc să obţin informaţii suplimentare care nu se regăsesc pe site. Cum procedez? 

În acest caz, vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de contact. 

Produs adăugat pentru comparare.