MICUL ELECTRICIAN (miculelectrician.ro) vă pune la dispoziţie următoarele metode de plată: 

Plata în sistem ramburs

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Transfer bancar (ordin de plată)

După trimiterea comenzii, veţi primi toate informatţile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plăţii. Pentru accelerarea procesului, vă rugăm să ne contactaţi şi să ne trimiteţi o copie după ordinul de plată. 

Plata la sediu

Plata se efectuează integral la sediul magazinului.

Plata cu cardul - EuPlatesc.ro ( www.euplatesc.ro )

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca aţi ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoatstră în pagina securizată a procesatorului de plăţi. 

 - Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizaţiile care asigură tranzacţiilor online acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 

 - "3-D Secure"  asigură în primul rând că niciuo informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele VISA şi MasterCard.

 

Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături. 

După ce veţi introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăţi, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin şi va afişa o listă de unde puteţi alege numărul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de BCR

Card de credit BCR

E uşor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATĂ de la BCR! Ai rate FĂRĂ DOBÂNDĂ şi bani înapoi!

Plăteşte prin cardul tău de credit BCR în magazinele de pe website-ul  http://www.miculelectrician.ro şi beneficiezi de oferta standard de 3 rate fără dobândă! Mai mult, primeşti anual 1% din bani înapoi.  

Cine poate plăti în rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

•             BUN DE PLATĂ Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

•             BUN DE PLATĂ Gold MasterCard sau Visa

•             MasterCard GOLD EUR

•             BCR Wizz Air MasterCard

•             EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă, selectaţi opţiunea de plată "Online prin card bancar" şi numărul de rate dorit. Plăţile online sunt procesate direct de către banca emitentă, Banca Comercială Română prin intermediul platformei EuPlătesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei şi tu cardul BUN DE PLATĂ de la BCR? 

•             Aplică acum pe www.bundeplata.ro  sau

•             Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de către un operator bancar sau

•             Apelează gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumpărături!

Prin card de credit emis de Alpha Bank

 Dobanda alpha bank banner

“Opţiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank ( (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite deţinătorilor de carduri de cumpărături în lei emise de bancă să beneficieze de o soluţie de plată în rate, flexibilă pentru bunurile/ serviciile achiziţionate cu cardurile de cumpărături de la comercianţii afiliaţi acestui serviciu. 

Confort - pentru opţiunea de plată în rate nu este nevoie să aplici, să programezi în avans sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciţi plata bunurilor cu cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank în numărul de rate dorit şi permis de comercianţii parteneri. 

Convenabil - bunuri achiziţionate prin opţiunea de plată în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziţionate, pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plăteşti lunar rata aferentă egală cu costul bunurilor împărţit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate şi alte tipuri de tranzacţii, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%.

Flexibilitate - poţi folosi plata în rate ori de câte ori doreşti în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card. 

Libertate -  eşti liber sa foloseşti plata în rate în orice magazin partener. Ai libertatea să alegi numărul de rate care ţi se potriveşte cel mai bine din maximul permis. Extractul de cont de card emis lunar îţi va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plăteşti pentru luna curentă si suma ratelor viitoare rămase de plătit, iar prin serviciul de debitare directă poţi alege ca suma totală datorată sau suma minimă de plată, să fie rambursată automat din contul tău curent deschis la bancă, în aceeaşi valută cu cea a cardului."

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Card de credit Star BT

Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT beneficiezi de rate fără dobândă pentru orice cumpărătură efectuată în magazinul online. 

Dacă deţii un card Star BT emis de Banca Transilvania, poţi achita în 2 până la 6 rate egale fără dobândă.

Sunt incluse în program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary şi Visa Platinum.

Pentru aceasta tranzactie nu ţi se va percepe niciun comision.

Află mai multe despre programul Star BT pe www.starbt.ro.

 

Plata prin credit online - Credius.ro

Banner Cumparaturi online MiculElectrician.ro

Dacă aţi selectat metoda de plată "plata online Credius.ro" veţi fi direcţionat automat pe pagina Credius.ro, unde veţi completa cererea de finanţare după necesităţile dumneavoastră. Întreg procesul de cumpărare se desfăşoară 100% online şi finanţarea prin credit se acordă 100% online, ambele având loc simultan. 

Produs adăugat pentru comparare.