Aparataje 

 • Aparataj modular

  Aparataj modular

  1230 produse

  Bine ați venit în categoria de aparataje modulare, o colecție diversificată de produse esențiale pentru orice instalație electrică. Aici veți găsi o gamă variată de intrerupatoare, prize, rame și suporturi de montaj, oferite de producători de încredere precum Bticino, Gewiss, Legrand și Schneider.

  Aparatajul modular electric este esențial în cadrul oricărei instalații electrice moderne, oferind o opțiune sigură și versatilă pentru gestionarea și distribuția eficientă a energiei electrice. Această categorie de produse cuprinde componente precum întrerupătoare, prize, rame și suporturi de montaj, care facilitează controlul și distribuția curentului electric în diferite spații și circuite.

  Aparatajul modular este proiectat pentru a fi ușor de instalat și întreținut, iar componentele individuale sunt disponibile în diferite dimensiuni și configurații pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărei instalații. Aparatura modulară electrică oferă o serie de caracteristici de siguranță care ajută la prevenirea incendiilor și a altor accidente electrice.

  Iată câteva dintre avantajele utilizării aparatajului modular electric:

  • Siguranță: aparatajul modular electric este proiectat pentru a fi sigur și fiabil, oferind o serie de caracteristici de siguranță care ajută la prevenirea incendiilor și a altor accidente electrice.
  • Flexibilitate: aparatajul modular electric este flexibil și poate fi adaptat pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărei instalații.
  • Eficiența: aparatajul modular electric este eficient și ajută la reducerea costurilor de energie electrică.
  • Durabilitate: aparatajul modular electric este durabil și poate rezista la uzură și la trecerea timpului.

  Dacă sunteți în căutarea unei soluții sigure, flexibile și eficiente pentru instalația dvs. electrică, aparatajul modular este alegerea ideală.

  Intrerupatoarele sunt componente esențiale ale unui sistem electric, permitând controlul și gestionarea fluxului de curent într-o instalație. Indiferent că aveți nevoie de intrerupătoare pentru uz rezidențial sau comercial, această categorie vă oferă opțiuni diverse, adaptate nevoilor dvs. specifice. Fie că doriți să înlocuiți intrerupătoarele vechi sau să creați un nou sistem, aveți la dispoziție o varietate de modele și finisaje pentru a se potrivi cu designul și stilul dvs. preferat.

  Prizele reprezintă o altă componentă vitală în orice locuință sau spațiu comercial. Indiferent că sunteți în căutarea unor prize simple, prize cu încărcare USB sau prize TV/telefon, această categorie vă oferă o gamă largă de opțiuni. De la prizele clasice la cele mai moderne și funcționale modele, puteți alege produse adaptate nevoilor dvs. de alimentare și conectivitate.

  Pentru a completa aspectul estetic și a asigura o instalare sigură și solidă, avem disponibile și rame și suporturi de montaj. Aceste accesorii vă permit să integrați perfect intrerupătoarele și prizele în pereți sau în alte suprafețe, asigurând o finisare impecabilă și o fixare solidă.

  Colaborăm cu branduri de top precum Bticino, Gewiss, Legrand și Schneider pentru a vă oferi produse de cea mai înaltă calitate și performanță. Aceste mărci sunt recunoscute în industrie pentru inovația și fiabilitatea lor, asigurându-vă că veți beneficia de soluții tehnice avansate și de produse durabile.

  Indiferent dacă sunteți electrician profesionist, constructor sau pasionați de proiecte DIY, categoria de aparataje modulare vă pune la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a realiza o instalație electrică eficientă și sigură. Explorați selecția noastră și găsiți produsele ideale pentru proiectul dvs.

 • Aparataj clasic

  Aparataj clasic

  402 produse

  Bine ați venit în categoria de aparataj clasic oferite de MiculElectrician! Aici veți găsi o selecție diversificată de produse esențiale pentru orice instalație electrică. Colaborăm cu producători de încredere precum Legrand și Schneider pentru a vă oferi cele mai bune soluții în materie de prize, întrerupătoare, rame și suporturi de montaj.

  Aparatajele clasice reprezintă o componentă vitală a sistemelor electrice, furnizând control, distribuție și protecție pentru energia electrică. Această categorie cuprinde o gamă variată de produse, fiecare având rolul său specific în asigurarea funcționării eficiente și sigure a instalațiilor.

  Iată câteva dintre cele mai importante tipuri de aparatură clasică electrică:

  • Întrerupătoarele clasice sunt dispozitive cheie în cadrul instalațiilor electrice, permițând întreruperea și reluarea fluxului de curent într-un circuit. Acestea asigură protecție împotriva suprasarcinilor și scurtcircuitelor, iar selecția noastră de întrerupătoare clasice vă oferă opțiuni variate pentru cerințele dvs. specifice. Fie că aveți nevoie de întrerupătoare pentru uz rezidențial sau comercial, veți găsi modele și finisaje adecvate stilului și designului dvs. preferat.
  • Prizele clasice reprezintă puncte de conexiune esențiale pentru alimentarea cu energie electrică a diferitelor dispozitive și aparate electronice. Oferim o gamă largă de prize clasice, inclusiv prize simple, prize duble sau triple, precum și prize cu încărcare USB sau prize TV/telefon. Indiferent de necesitățile dvs., veți găsi prize durabile și sigure care să se potrivească perfect cerințelor dvs. de alimentare și conectivitate.
  • Ramele și suporții de montaj completează aspectul estetic și asigură o instalare solidă și sigură a întrerupătoarelor și prizelor. Aceste accesorii sunt proiectate pentru a se integra perfect în pereți sau în alte suprafețe, oferindu-vă o finisare impecabilă și o fixare solidă.

  Colaborăm cu producători de renume precum Legrand, Schneider, Gewiss etc.pentru a vă oferi produse de cea mai înaltă calitate și performanță. Aceste mărci sunt recunoscute în industrie pentru inovația și fiabilitatea lor, asigurându-vă că veți beneficia de aparataje clasice durabile și de încredere.

  Indiferent dacă sunteți un electrician profesionist, un constructor sau un pasionat de proiecte DIY, categoria de aparataj clasic vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a realiza o instalație electrică eficientă și sigură. Explorați selecția noastră de prize, întrerupătoare, rame și suporturi de montaj și găsiți produsele ideale pentru proiectul dvs.

 • Aparataj aparent

  Aparataj aparent

  98 produse

  Bine ați venit în categoria de aparataj aparent, disponibilă pe site-ul nostru! Aici veți găsi o selecție variată de intrerupatoare și prize, oferite de producători de încredere precum Hepol și Schneider.

  Aparatajul aparent este o soluție practică și estetică pentru orice instalație electrică. Această categorie include produse concepute pentru a fi montate direct pe suprafața peretelui, fără a necesita adâncire sau încastrare în pereți. Alegerea aparatajului aparent vă permite să economisiți timp și efort în procesul de instalare.

  Iată câteva avantaje ale folosirii aparatajului aparent:

  • Instalare ușoară și rapidă
  • Costuri reduse de instalare
  • Flexibilitate în alegerea locației de instalare
  • Aspect estetic plăcut
  • Ușor de întreținut și reparat

  Dacă sunteți în căutarea unei soluții practice și estetice pentru instalația dumneavoastră electrică, aparatajul aparent este o opțiune excelentă.

  Intrerupatoarele din categoria de aparataj aparent sunt proiectate pentru a vă oferi controlul asupra fluxului de curent electric. Gama noastră de intrerupatoare include opțiuni diverse, de la intrerupatoare simple la intrerupatoare cu multiple funcții și finisaje elegante. Indiferent de necesitățile dvs., veți găsi intrerupatoare de înaltă calitate, care să se potrivească perfect designului și stilului dvs.

  Prizele din categoria de aparataj aparent sunt ideale pentru a furniza puncte de alimentare convenabile în diferitele spații. Avem o gamă variată de prize, inclusiv prize simple și prize cu întrerupător. Prizele sunt concepute pentru a fi durabile, sigure și ușor de utilizat.

  Colaborăm cu producători precum Legrand și Schneider pentru a vă oferi produse de înaltă calitate și performanță. Aceste mărci sunt recunoscute în industrie pentru inovație, fiabilitate și respectarea standardelor de siguranță.

  Aparatajul aparent este soluția perfectă pentru orice instalație electrică, indiferent de nivelul de experiență. Cu o gamă largă de întrerupătoare și prize de la producatori cu tradiție în domeniu cum ar fi Schneider, Legrand, Hepol avem produsele perfecte pentru orice nevoie.

  Pentru orice întrebări sau asistență, echipa noastră este disponibilă să vă ajute. Vă invităm să beneficiați de experiența noastră în domeniul materialelor electrice și să aveți parte de o experiență de cumpărare plăcută și satisfăcătoare.

 • Aparataj touch

  Aparataj touch

  166 produse
 • Aparataj smart

  Aparataj smart

  213 produse

  Bucurați-vă de experiența revoluționară a unui smart home cu gama noastră variată de aparataj smart. În universul interconectat al tehnologiei, aducem laolaltă inovația și confortul pentru a vă oferi controlul total asupra mediului dumneavoastră locativ. Descoperiți cum aparatajul smart poate transforma fiecare aspect al casei dumneavoastră într-un spațiu inteligent și eficient.

  Conectivitate fără efort: Aparatajul smart deschide uși virtuale către o experiență de viață modernă și interconectată. Prin conectivitatea wireless și integrarea ușoară a dispozitivelor, controlul devine simplu și accesibil.

  Automatizare personalizată: Puneți-vă casa să lucreze pentru dumneavoastră cu funcții de automatizare personalizate. Programați iluminatul, temperatura și alți parametri pentru a se ajusta automat la rutina dumneavoastră zilnică.

  Control vocal și acces la distanță: Experimentați libertatea controlului vocal și accesul la distanță prin intermediul asistenților vocali și al aplicațiilor mobile. Simplificați-vă viața prin comenzi vocale și monitorizare de oriunde vă aflați.

  Eficiență energetică și confort: Aparatajul smart vă permite să gestionați eficient energia și să vă bucurați de un mediu confortabil. Reglați temperatura, iluminatul și alte setări pentru a economisi energie și a crea atmosfera perfectă.

  Securitate și monitorizare avansată: Asigurați-vă că locuința dumneavoastră este în siguranță cu soluții smart de securitate. Monitorizați și controlați accesul, detectați evenimente neobișnuite și beneficiați de o pace sufletească sporită.

  Descoperiți beneficiile unui smart home prin intermediul aparatajului smart, aducând inovația și facilitarea în fiecare aspect al vieții de zi cu zi. Cu accentul pe conectivitate, control personalizat și eficiență energetică, vă invităm să vă îmbrățișați viitorul inteligent al locuinței dumneavoastră. Transformați-vă casa într-un spațiu în care tehnologia și confortul se întâlnesc armonios, oferindu-vă o experiență unică și modernă.

 • Doze

  Doze

  143 produse
 • Aparataj industrial

  Aparataj industrial

  130 produse

  Descoperiți gama noastră extinsă de aparataje industriale, unde inovația se întâlnește cu fiabilitatea. Aici se regăsesc prize și fise de la producători precum Gewiss, Scame și SEZ, oferim soluții variate pentru cerințele complexe ale sectorului industrial.

  Indiferent de cerințele specifice ale aplicației industriale, gama noastră cuprinde prize de 2, 3, 4 și 5 poli, proiectate pentru a face față diversității sarcinilor electrice și a condițiilor de mediu exigente.

  Având în vedere importanța siguranței și a performanței în mediul industrial, colaborăm cu mărci de top precum Gewiss, Scame și SEZ, recunoscute pentru standardele lor ridicate și pentru produsele testate în condiții reale.

  Calitatea este fundamentul fiecărui produs din categoria noastră de aparataj industrial. Acestea sunt create pentru a rezista în condiții industriale dure, asigurând performanță și durabilitate.

 • Interfonie

  Interfonie

  92 produse

  Dacă ești în căutarea unui sistem de interfonie pentru casa, vila sau clădirea ta, ai ajuns în locul potrivit. La MiculElectrician, găsești o gamă variată de interfoane audio și video, de la cele mai simple și accesibile până la cele mai avansate și performante. Fie că vrei să comunici cu vizitatorii, să le permiți sau să le interzici accesul, să îți monitorizezi proprietatea sau să îți asiguri siguranța și confortul, avem soluția potrivită pentru tine.

  Beneficiile Interfoanelor:

  • Securitate sporită: Identificarea și controlul accesului vizitatorilor.
  • Confort sporit: Comunicare facilă cu vizitatorii, fără a fi necesară deplasarea la ușă.
  • Prevenirea infracțiunilor: Un factor descurajator pentru spargeri și tentative de efracție.
  • Comunicare eficientă: Ideală pentru persoane cu mobilitate redusă sau vârstnici.

  Cu un design compact și funcționalități avansate, interfoanele audio devin soluția ideală pentru o comunicare eficientă și accesul controlat în fiecare încăpere. O opțiune uzuală și economică, aceste sisteme de interfonie îți permit să vorbești cu persoanele care sună la ușă sau la poartă, asigurându-ți un control total asupra interacțiunilor din locuința ta.

  Interfoanele video sunt cele mai moderne și sofisticate sisteme de interfonie, care îți permit să vezi și să vorbești cu persoanele care sună la ușă sau la poartă. Interfoanele video pot fi cu ecran color sau monocrom, cu funcții suplimentare, cum ar fi înregistrarea, devierea apelului sau deschiderea automată. La MiculElectrician, găsești interfoane video de la branduri de top, cum ar fi BTicino, Urmet și Electra care îți oferă securitate, confort și stil.

  Explorează categoria interfonie și alege soluția ideală pentru securitatea și confortul locuinței tale!

 • Ventilatoare baie

  Ventilatoare baie

  7 produse

Aparataj modular

Aparataj clasic

Aparataj aparent

Aparataj touch

Aparataj smart

Doze

Aparataj industrial

Interfonie

Ventilatoare baie

Compară 0