Iluminat 

 • Iluminat interior

  Iluminat interior

  542 produse

  Micul Electrician îți pune la dispoziție o gamă variată de produse de iluminat interior de la producători renumiți precum V-TAC, Eglo , UltraLux, Philips, Vivalux, Ideallux etc pentru a te ajuta să creezi un ambient plăcut și confortabil în locuința ta.

  De la aplice LED și lampi la panouri luminoase și plafoniere moderne, găsiți tot ce aveți nevoie pentru a crea atmosfera perfectă în locuința dvs. Produsele sunt proiectate pentru a îmbina funcționalitatea cu designul, oferind soluții eficiente și accesibile.

  Tipuri de produse de iluminat interior:

  • Aplice LED: Soluții moderne și eficiente pentru iluminarea pereților sau a zonelor specifice.
  • Lămpi: Varietate de modele și tipuri de becuri pentru a se potrivi perfect stilului dorit.
  • Panouri LED: Opțiuni moderne și practice pentru iluminarea uniformă a spațiilor mari.
  • Plafoniere: Soluții clasice sau moderne pentru iluminarea generală a încăperilor.
  • Spoturi LED: Ideale pentru iluminarea accentuată a anumitor zone sau obiecte

  Indiferent de preferințele tale, Micul Electrician are soluții de iluminat interior care să se potrivească stilului tău și să ofere confortul de care ai nevoie. Descoperă gama noastră de produse și creează un ambient plăcut în casa ta!

 • Iluminat exterior

  Iluminat exterior

  241 produse

  Dacă ești în căutarea soluțiilor de iluminat exterior, Micul Electrician este partenerul tău de încredere. La Micul Electrician, suntem parteneri cu producători de încredere precum Eglo, V-TAC, Vivalux, Philips, Ideallux etc pentru a vă oferi soluții durabile și atrăgătoare de iluminat.

  Iluminatul exterior este esențial pentru a crea o atmosferă plăcută și sigură în grădina, curtea sau terasa ta. Fie că ai nevoie de aplice, ghirlande luminoase, lampi, proiectoare sau spoturi, gama noastră variată de produse îți pune la dispoziție soluția ideală pentru orice spațiu exterior.

  De la aplice elegante și ghirlande luminoase până la proiectoare puternice și spoturi funcționale, găsiți opțiuni potrivite pentru grădină, terasă sau curte. Iluminatul exterior nu este doar funcțional, ci și o modalitate minunată de a crea o atmosferă primitoare în jurul casei dvs.

  Indiferent de preferințele tale, Micul Electrician îți oferă soluții de iluminat exterior care să îmbine funcționalitatea cu estetica. Vizitează Micul Electrician pentru a explora gama noastră completă de produse.

 • Iluminat solar

  Iluminat solar

  43 produse
 • Iluminat industrial

  Iluminat industrial

  105 produse

  Explorați gama noastră variată de soluții de iluminat industrial, proiectate pentru a satisface cerințele ridicate ale halelor, șantierelor și altor medii industriale. Cu un accent pe rezistența la apă, praf și condiții dificile, oferim corpuri de iluminat care aduc un nivel superior de claritate și eficiență energetică în fiecare spațiu.

  Caracteristici Cheie:

  1. Rezistență excepțională: Produsele noastre de iluminat industrial sunt construite pentru a rezista la condiții dificile, asigurând funcționarea optimă în condiții umedesi pline de praf.
  2. Eficiență energetică: Beneficiați de tehnologii de iluminat avansate, care oferă luminozitate maximă cu un consum minim de energie, contribuind la reducerea costurilor operaționale.
  3. Diversitate în design: Descoperiți corpuri de iluminat industrial cu designuri variate, potrivite pentru orice necesitate, de la hale mari la spații de producție și șantiere.
  4. Instalare simplificată: Cu soluții de instalare intuitivă, economisiți timp și efort, aducând iluminatul potrivit în funcțiune rapid și eficient.

  Indiferent dacă aveți nevoie de iluminat industrial pentru un șantier sau o hală de producție, gama noastră de corpuri de iluminat vă oferă soluții fiabile și performante. Transformați spațiile industriale în zone luminoase, eficiente și sigure cu produsele noastre de iluminat industrial.

 • Iluminat stradal

  Iluminat stradal

  34 produse

  Bun venit în categoria noastră de soluții de iluminat stradal, corpuri de iluminat proiectate pentru a asigura vizibilitate maximă și siguranță în comunitățile dumneavoastră. Cu o varietate de opțiuni, inclusiv lămpi LED, lămpi solare eficiente și stâlpi octogonali, oferim soluții pentru fiecare nevoie specifică.

  Caracteristici Cheie:

  1. Lămpi LED: Experimentați iluminatul stradal avansat cu lămpile LED, care oferă eficiență energetică remarcabilă și o luminozitate puternică pentru străzi și alei.
  2. Iluminat solar sustenabil: Contribuiți la protejarea mediului cu lămpile solare inovatoare, alimentate de energia solară. Acestea oferă o alternativă ecologică și economisesc costurile de energie.
  3. Stâlpi octogonali: Adăugați un element estetic stradal cu stâlpii octogonali, care nu numai că asigură iluminatul eficient, dar și îmbunățesc aspectul estetic al spațiului public.
  4. Durabilitate și rezistență: Fie că este vorba despre condiții meteo dificile sau uzură în timp, soluțiile noastre de iluminat stradal sunt construite pentru a rezista și a oferi funcționare fiabilă pe termen lung.
  5. Soluții personalizate: Indiferent de dimensiunea comunității, oferim soluții personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui proiect de iluminat stradal.

  Transformați străzile și spațiile publice în zone sigure și iluminate cu gama noastră de produse de iluminat stradal. De la eficiență energetică la durabilitate și design atrăgător, vă oferim tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea un mediu urban sau rural sigur și plăcut.

 • Iluminat emergenta

  Iluminat emergenta

  28 produse

  Bine ați venit în secțiunea noastră de iluminat de emergență, unde siguranța primează! La Micul Electrician, suntem mândri să oferim o gamă variată de produse de la producători de încredere precum Atra, Dablerom și Ultralux.

  Iluminatul de emergență este esențial pentru a asigura siguranța și evacuarea eficientă a persoanelor în caz de incendiu, pană de curent sau alte situații de urgență.

  Lampile de urgență, spoturile și accesoriile pentru iluminatul de urgență sunt concepute pentru a oferi soluții eficiente și sigure în situații neașteptate. Indiferent dacă vă gândiți la iluminatul de evacuare în caz de incendiu sau la asigurarea căilor de acces, aici veți găsi produse care respectă toate standardele de calitate.

  Beneficiile utilizării iluminatului de urgență:

  • Siguranță sporită: Permite evacuarea rapidă și sigură a persoanelor în situații de urgență.
  • Prevenirea panicii: Oferă orientare și reduce panica în momente de criză.
  • Respectarea normelor: Asigură respectarea legislației privind siguranța la incendiu.
  • Funcționare independentă: Sunt prevăzute cu baterii care le asigură funcționalitatea timp de 1,5-3 ore în cazul unei pene de curent.

  Indiferent de necesitățile tale, Micul Electrician îți oferă soluții de iluminat de emergență care să îmbine funcționalitatea cu eficiența. Vizitează Micul Electrician pentru a explora gama noastră completă de produse.

 • Banda led

  Banda led

  327 produse

  Descoperiți gama noastră diversificată de benzi LED, oferind soluții de iluminat inovatoare pentru proiectele dumneavoastră creative. Categoria noastră include benzi LED, benzi LED digitale și benzi LED rezistente la apă, alături de accesorii esențiale pentru a vă permite să creați designuri luminoase unice.

  Caracteristici Cheie:

  1. Benzile LED: Alegeți dintr-o varietate de benzi LED, perfecte pentru iluminat ambiental sau accentuarea spațiilor, disponibile în diferite culori și intensități luminoase.
  2. Benzile LED digitale: Experimentați magia iluminării digitale cu benzi LED programabile, care vă permit să creați efecte dinamice, culori vibrante și animații captivante pentru orice proiect.
  3. Benzile LED IP65 rezistente la apă: Pentru aplicații exterioare sau zone cu umiditate crescută, alegeți benzi LED IP65, oferind rezistență sporită la apă și protecție împotriva prafului.
  4. Accesorii Esențiale: Gama noastră include accesorii precum conectori, controlere și profile LED, asigurându-vă că aveți tot ceea ce este necesar pentru o instalare ușoară și eficientă.
  5. Economie energetică și durabilitate: Benzile LED oferă eficiență energetică superioară, durată lungă de viață și opțiuni de intensitate reglabile pentru a vă personaliza experiența de iluminat.

  Transformați spațiile dumneavoastră cu benzile LED, adăugând accente luminoase și personalizate. Indiferent dacă creați un ambient relaxant în locuință sau iluminați o vitrină comercială, gama noastră diversificată de produse vă oferă libertatea de a vă exprima creativitatea și de a adăuga un plus de lumină în fiecare colț.

 • Becuri Led

  Becuri Led

  234 produse

Iluminat interior

Iluminat exterior

Iluminat solar

Iluminat industrial

Iluminat stradal

Iluminat emergenta

Banda led

Becuri Led

Compară 0