Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la MiculElectrician!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:
  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive.
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu sigla si datele tale, edita preturile si adăuga manopera aferenta lucrării. După care într-un singur click vei putea realiza comanda 😉.
  3. Prețuri foarte bune la produsele uzuale. Prețurile noastre pentru produsele utilizate în mod obișnuit/uzuale sunt printre cele mai competitive de pe piață. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a oferi servicii excepționale la prețuri accesibile, ceea ce va atrage inevitabil mai mulți clienți către afacerea ta.
  4. Transport gratuit. Comenzile de 1000 de lei sau mai mult vor beneficia de transport gratuit.
  5. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe miculelectrician.ro.
  6. Participarea la campanii cu premii. În calitate de partener, vei putea participa la diverse campanii cu premii.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul miculelectrician.ro sunt necesare următoarele:
  • Societate comercială având un cod CAEN de instalatii sau constructii

Pasul 1

Îți creezi un cont.

Pasul 2

Ne trimiți copie CIF la adresa de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

Pasul 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Compară 0