Sigurante si tablouri 

 • Sigurante automate

  Sigurante automate

  381 produse

  Bine ați venit în categoria de siguranțe automate de la MiculElectrician! Aici veți găsi o gamă completă de siguranțe automate de la producători de încredere precum ABB, Hager, Noark, Schneider și Schrack. Acestea sunt disponibile în diferite configurații, de la siguranțe monopolare (1P) până la siguranțe tetrapolare (4P), și sunt clasificate în curbe B și C.

  Siguranțele automate sunt dispozitive care protejează circuitele electrice de suprasarcină și scurtcircuit. Ele sunt disponibile într-o varietate de modele, cu caracteristici diferite, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui utilizator.

  Tipuri de siguranțe automate

  Siguranțele automate pot fi clasificate în funcție de mai mulți factori, inclusiv:

  • Numărul de poli: siguranțele automate pot fi cu un singur pol (1P), doi poli (2P), trei poli (3P) sau patru poli (4P).
  • Curba de declanșare: siguranțele automate au două curbe de declanșare principale: B și C. Curba B este mai sensibilă la scurtcircuite, în timp ce curba C este mai sensibilă la suprasarcini.
  • Producator: există o varietate de producători de siguranțe automate, inclusiv ABB, Hager, Noark, Schneider și Schrack.

  Funcții ale siguranțelor automate

  Siguranțele automate îndeplinesc mai multe funcții, inclusiv:

  • Protejarea circuitelor electrice de suprasarcină: o suprasarcină este o situație în care curentul care curge prin circuit depășește valoarea nominală a siguranței. Când are loc o suprasarcină, siguranța se declanșează, întrerupând alimentarea circuitului.
  • Protejarea circuitelor electrice de scurtcircuit: un scurtcircuit este o situație în care există un contact direct între două conductoare sub tensiune. Când are loc un scurtcircuit, curentul care curge prin circuit crește rapid, ceea ce poate duce la deteriorarea echipamentelor sau la un incendiu. Siguranța automată se declanșează atunci când are loc un scurtcircuit, întrerupând alimentarea circuitului și prevenind astfel deteriorarea echipamentelor sau incendiul.
  • Protecția persoanelor de șocuri electrice: siguranțele automate pot proteja persoanele de șocuri electrice prin declanșarea atunci când există o defecțiune în circuit. Atunci când are loc o defecțiune, siguranța se declanșează, întrerupând alimentarea circuitului și prevenind astfel ca o persoană să fie expusă la curent electric.

  Aplicații

  Siguranțele automate sunt utilizate în o varietate de aplicații, inclusiv:

  • Instalații electrice rezidențiale și comerciale
  • Instalații industriale
  • Instalații medicale
  • Instalații de telecomunicații
  • Instalații de transport

  Avantajele siguranțelor automate

  Siguranțele automate au o serie de avantaje, inclusiv:

  • Sunt mai sigure decât siguranțele fuzibile
  • Pot suporta curenți mai mari
  • Sunt mai durabile
  • Sunt mai ușor de întreținut
  • Sunt mai eficiente din punct de vedere energetic

  Cum să alegeți siguranțele automate potrivite

  Atunci când alegeți siguranțe automate, este important să luați în considerare următorii factori:

  • Tipul de circuit pe care îl veți proteja
  • Caracteristicile specifice ale circuitului
  • Producătorul de siguranțe automate

  Siguranțele automate sunt un element esențial al oricărei instalații electrice. Ele oferă protecție împotriva suprasarcinilor, scurtcircuitelor și șocurilor electrice. Atunci când alegeți siguranțe automate, este important să luați în considerare tipul de circuit pe care îl veți proteja, caracteristicile specifice ale circuitului și producătorul de siguranțe automate.

  Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi asistență și sfaturi personalizate în alegerea siguranțelor automate potrivite pentru proiectul dvs.

  Comandă acum siguranțele automate de la Micul Electrician și bucură-te de siguranță și confort!

 • Sigurante diferentiale

  Sigurante diferentiale

  85 produse

  La Micul Electrician găsiți siguranțe diferentiale de la producători de top, cum ar fi ABB, Hager, Schneider și Schrack. Siguranțele noastre sunt disponibile în diferite dimensiuni, 1P+N, 2P și 4P, și în două curbe de declanșare, B și C.

  Siguranțele diferentiale sunt dispozitive care protejează persoanele și instalațiile electrice de electrocutare și incendii. Acestea funcționează prin măsurarea curentului care curge prin cele două fire ale circuitului electric. Dacă curentul care curge prin firul de fază nu este egal cu curentul care curge prin firul neutru, siguranța diferențială va declanșa, întrerupând alimentarea circuitului.

  Siguranțele diferentiale sunt disponibile într-o varietate de modele, cu caracteristici diferite, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui utilizator. Unele siguranțe diferentiale sunt concepute pentru a proteja instalațiile electrice rezidențiale, în timp ce altele sunt concepute pentru a proteja instalațiile electrice industriale.

  Siguranțele diferentiale sunt o necesitate pentru orice instalație electrică. Ele oferă protecție împotriva electrocutării și incendiilor, care pot fi cauzate de defecțiuni electrice.

  Avantajele siguranțelor diferentiale:

  • Protejează persoanele de electrocutare
  • Protejează instalațiile electrice de incendii
  • Sunt fiabile și durabile
  • Sunt ușor de instalat și de întreținut

  Cum să alegeți siguranța diferențială potrivită:

  Atunci când alegeți o siguranță diferențială, este important să luați în considerare următorii factori:

  • Tipul de instalație electrică pe care o veți proteja
  • Caracteristicile specifice ale instalației electrice
  • Producătorul de siguranțe diferențiale

  La Micul Electrician, suntem mândri să vă oferim o selecție variată de siguranțe diferențiale de la producători de încredere precum ABB, Hager, Schneider și Schrack. Indiferent că aveți nevoie de siguranțe pentru o instalație electrică rezidențială, comercială sau industrială, suntem aici să vă oferim soluțiile potrivite.

  Vă oferim sfaturi și asistență personalizată pentru a vă ajuta să alegeți siguranța diferențială potrivită nevoilor și specificațiilor instalației dvs. Echipa noastră este pregătită să răspundă întrebărilor dvs. și să vă ofere ghidare în procesul de selectare a siguranțelor diferențiale adecvate.

  Ne dorim să devenim partenerul de încredere al dumneavoastră în domeniul materialelor electrice. Descoperiți gama noastră de produse și bucurați-vă de o experiență de cumpărare plăcută și accesibilă.

 • Intrerupatoare USOL

  Intrerupatoare USOL

  69 produse

  Intrerupătoarele USOL sunt dispozitive electrice care protejează circuitele electrice de suprasarcină și scurtcircuit. Ele sunt disponibile într-o varietate de modele, cu caracteristici diferite, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui utilizator.

  La Micul Electrician găsiți întrerupătoare USOL de la producători de top, cum ar fi Lovato și Schneider. Întrerupătoarele noastre sunt disponibile în diferite amperaje, de la 63A la 630A, și în diferite puteri de rupere, de la 25kA la 50kA.

  Intrerupătoarele USOL sunt o alegere excelentă pentru orice instalație electrică. Ele sunt fiabile, sigure și ușor de utilizat.

  Separatoarele de sarcină sunt dispozitive care permit deconectarea unui circuit electric fără a întrerupe alimentarea cu energie. Ele sunt folosite în mod obișnuit pentru a efectua reparații sau întreținere la circuitele electrice.

  Separatoarele de sarcină sunt o necesitate pentru orice instalație electrică. Ele oferă siguranță și confort, permițând deconectarea circuitelor electrice fără a întrerupe alimentarea cu energie.

  Transformatoarele de curent sunt dispozitive care măsoară curentul electric care curge prin un circuit electric. Ele sunt folosite în mod obișnuit pentru a proteja circuitele electrice de suprasarcini și scurtcircuite.

  Transformatoarele de curent sunt o necesitate pentru orice instalație electrică. Ele oferă siguranță și confort, permițând protecția circuitelor electrice de suprasarcini și scurtcircuite.

  Avantajele întrerupătoarelor USOL

  Intrerupătoarele USOL oferă o serie de avantaje, inclusiv:

  • Protejează circuitele electrice de suprasarcină și scurtcircuit
  • Sunt fiabile și durabile
  • Sunt ușor de instalat și de întreținut
  • Sunt disponibile la o varietate de producători și în diferite amperaje și puteri de rupere

  Cum să alegeți întrerupătorul USOL potrivit

  Atunci când alegeți un întrerupător USOL, este important să luați în considerare următorii factori:

  • Tipul de circuit pe care îl veți proteja
  • Amperajul circuitului
  • Puterea de rupere a circuitului
  • Producătorul întrerupătorului USOL

  Intrerupătoarele USOL sunt un element esențial al oricărei instalații electrice. Ele oferă protecție împotriva suprasarcinilor, scurtcircuitelor și incendiilor. Atunci când alegeți un întrerupător USOL, este important să luați în considerare tipul de circuit pe care îl veți proteja, amperajul circuitului, puterea de rupere a circuitului și producătorul întrerupătorului USOL.

  Protejați-vă circuitul electric de suprasarcini și scurtcircuite cu ajutorul intrerupatoarelor USOL de la Micul Electrician. Fiabilitatea, siguranța și calitatea superioară sunt prioritățile noastre. Echipa noastră vă oferă suportul necesar pentru a vă asigura că instalația dvs. electrică funcționează în condiții optime.

 • Contactoare relee si sonerii

  Contactoare relee si sonerii

  116 produse
 • Programatoare si contoare

  Programatoare si contoare

  9 produse
 • Tablouri electrice

  Tablouri electrice

  248 produse

  Descoperă gama noastră variată de tablouri electrice, fie că ai nevoie de soluții pentru proiecte rezidențiale, comerciale sau industriale. Tablourile electrice sunt elemente esențiale ale infrastructurii electrice, oferind un spațiu organizat și sigur pentru distribuția și protecția circuitelor electrice.

  Tablourile electrice sunt elemente esențiale pentru organizarea, protecția și distribuția energiei electrice în orice instalație. Fie că ai nevoie de un tablou electric metalic sau din PVC, cu module de la 2 la 72, gama noastră variată îți pune la dispoziție soluții complete de la producători renumiți precum Elmark, Gewiss, Hager, Noark și Schneider.

  Ce fac tablourile electrice?

  • Distribuție Electrică: Tablourile electrice asigură distribuția corectă a energiei electrice către diferitele circuite din clădire. Ele conțin module pentru siguranțe și controlul curentului electric.
  • Protecție: Tablourile protejează instalațiile și echipamentele împotriva suprasarcinilor, scurtcircuitelor și altor probleme electrice. Acestea includ siguranțe automate, disjunctoare și alte componente de protecție.
  • Organizare: Tablourile permit organizarea cablajului și a componentelor electrice. Ele sunt montate în locuri accesibile, cum ar fi garaje, subsoluri sau spații tehnice.

  Indiferent dacă sunt destinate utilizării rezidențiale, comerciale sau industriale, tablourile electrice sunt instalate în locuri strategice pentru a facilita accesul și intervenția rapidă în caz de nevoie. Ele servesc ca punct central pentru gestionarea și distribuirea energiei electrice într-un sistem.

  Descoperă acum soluțiile noastre versatile de tablouri electrice și asigură-te că proiectul tău beneficiază de infrastructură electrică sigură și eficientă.

 • Rack-uri

  Rack-uri

  38 produse
 • Ups-uri

  Ups-uri

  19 produse

  La MiculElectrician, vă oferim o selecție variată de UPS-uri (Uninterruptible Power Supply sau Sisteme de Alimentare Neîntreruptibilă). Acestea sunt esențiale pentru a vă proteja echipamentele și a asigura funcționarea continuă în caz de întrerupere a alimentării cu curent electric.

  UPS-urile sunt dispozitive esențiale pentru protejarea echipamentelor sensibile la fluctuații de tensiune și întreruperi de curent. Aceste dispozitive oferă o sursă de alimentare de rezervă în situații critice, menținând funcționarea echipamentelor în condiții optime.

  Aplicații ale UPS-urilor:

  • Acasă: Protejează calculatoare, televizoare, electrocasnice și alte echipamente electronice.
  • Birou: Asigură continuitatea activității în caz de pene de curent, protejând calculatoare, servere, imprimante și alte echipamente de birou.
  • Infrastructură IT: Soluții esențiale pentru centre de date, servere și echipamente de rețea, asigurând o disponibilitate ridicată a sistemelor.

  Descoperiți gama noastră de UPS-uri și asigurați protecție constantă pentru echipamentele dvs.

 • Protectii motor

  Protectii motor

  16 produse
 • Organizare santier

  Organizare santier

  70 produse

Sigurante automate

Sigurante diferentiale

Intrerupatoare USOL

Contactoare relee si sonerii

Programatoare si contoare

Tablouri electrice

Rack-uri

Ups-uri

Protectii motor

Organizare santier

Compară 0