Incalzire in pardoseala 

 • Covor incalzire in pardoseala

  Covor incalzire in pardoseala

  24 produse

  Experimentați niveluri superioare de confort termic și eleganță în locuința dvs. cu covorul de încălzire în pardoseală.

  1. Căldură uniformă: Covorul de încălzire în pardoseală oferă o distribuție uniformă a căldurii în întreaga încăpere, asigurând o atmosferă plăcută.
  2. Control precis al temperaturii: Reglați temperatura în funcție de preferințe, transformând fiecare spațiu într-un sanctuar de confort personalizat.
  3. Eficiență energetică: Tehnologia avansată asigură eficiență energetică, contribuind la reducerea costurilor de încălzire.
  4. Instalare ușoară și discretă: Cu o instalare facilă și discretă sub pardoseală, covorul de încălzire se integrează armonios în designul dvs. interior.
  5. Durabilitate și fiabilitate: Materialele de calitate superioară garantează durabilitate și fiabilitate pe termen lung.

  Transformați interiorul casei dvs. într-un spațiu cald și primitor cu covorul de încălzire în pardoseală. Bucurați-vă de rafinamentul estetic și confortul termic pe care îl aduce această soluție inovatoare.

  Descoperiți acum covorul de încălzire în pardoseală pentru un stil de viață mai confortabil și sofisticat.

 • Cablu incalzire in pardoseala

  Cablu incalzire in pardoseala

  11 produse

  Descoperiți niveluri superioare de control termic și confort personalizat cu cablul de încălzire în pardoseală. Această soluție tehnologică avansată vă oferă posibilitatea de a regla temperatura în fiecare cameră, asigurând un mediu cald și plăcut în orice moment.

  1. Control individual al temperaturii: Cablul de încălzire vă oferă posibilitatea de a controla temperatura în funcție de preferințe, creând un climat optim în fiecare încăpere.
  2. Instalare flexibilă: Datorită flexibilității cablului, instalația este ușoară și se adaptează la orice formă sau dimensiune de încăpere, oferind o acoperire uniformă.
  3. Eficiență energetică: Designul inteligent și tehnologia avansată asigură o utilizare eficientă a energiei, contribuind la economisirea costurilor de încălzire.
  4. Confort fără compromis: Fie că este vorba de living, dormitor sau baie, cablul de încălzire vă permite să creați un mediu confortabil și fără compromisuri în orice zonă a casei dvs.
  5. Fiabilitate și durabilitate: Construit pentru a rezista în timp, cablul de încălzire în pardoseală oferă fiabilitate și durabilitate, garantând performanțe constante pe termen lung.

  Transformați-vă locuința într-un spațiu termic personalizat și eficient energetic cu cablul de încălzire în pardoseală. Experimentați confortul termic de excepție și beneficiile tehnologiei moderne în fiecare pas.

 • Folie incalzire parchet

  Folie incalzire parchet

  9 produse

  Folia de încălzire  este o soluție modernă și eficientă pentru încălzirea pardoselilor, oferind un confort termic superior și un ambient plăcut în locuința ta.Foliile de încălzire  sunt proiectate pentru a crea o ambianță plăcută în orice încăpere, asigurând căldura uniformă și confortul pe tot parcursul anului.

  Beneficiile utilizării foliei de încălzire:

  • Confort sporit: Oferă o senzație plăcută de căldură la nivelul picioarelor.
  • Eficiență energetică: Consumă mai puțină energie și reduce costurile de încălzire.
  • Sănătate: Nu produce curenți de aer și nu ridică praful, fiind ideală pentru persoanele cu alergii.
  • Versatilitate: Se poate utiliza ca sistem principal de încălzire sau ca încălzire suplimentară.

  În plus, oferim și soluții de dezaburire pentru oglinzile dvs. cu aceeași atenție la calitate. Descoperiți gama noastră de folii de încălzire  și dezaburire oglinzi de la Magnum și adăugați un plus de confort locuinței dvs.

  Explorează categoria de folii de încălzire și alege soluția ideală pentru un confort sporit în locuința ta!

 • Cablu degivrare conducte

  Cablu degivrare conducte

  19 produse

  Cablul de degivrare conducte este o soluție eficientă pentru prevenirea înghețării apei în conducte, protejând instalația sanitară și evitând daunele provocate de temperaturile scăzute. Fie că ai nevoie de cablu pentru a proteja conductele de apă potabilă, conductele de scurgere sau instalațiile de încălzire, gama de cabluri anti-îngheț cu lungimi de la 1 metru pana la 48 de metri îți pune la dispoziție soluții complete și adaptate nevoilor tale.

  De ce să alegi cablul de degivrare pentru conducte?

  1. Prevenirea înghețului: Cablul de degivrare menține conductele și tevile la o temperatură optimă, împiedicând formarea gheții și avarierea instalațiilor.
  2. Ușor de instalat: Cu o montare simplă, cablul poate fi aplicat pe conducte și tevi fără efort suplimentar.
  3. Eficiență energetică: Cablul se activează doar atunci când este necesar, economisind energie și bani.
  4. Compatibilitate: Este potrivit pentru diverse tipuri de conducte și tevi, indiferent de diametru.

  Explorează categoria cablu de degivrare conducte și alege soluția ideală pentru a proteja instalația ta sanitară de temperaturile scăzute!

 • Degivrare pentru exterior

  Degivrare pentru exterior

  12 produse

  Degivrarea exterioară este esențială pentru a menține siguranța și accesibilitatea spațiilor exterioare în timpul iernii. Fie că ai nevoie să protejezi alei, scări, terase sau rampe de acces, transformați sezonul rece într-un moment plăcut cu soluțiile noastre de degivrare pentru exterior.

  Covorul pentru degivrare exterioară, cu dimensiuni între 2mp și 10mp, reprezintă alegerea perfectă pentru a menține curtea sau aleile libere de gheață. Acesta este ușor de instalat și oferă o soluție eficientă pentru prevenirea alunecărilor și a condițiilor periculoase generate de gheață.

  Cablu pentru degivrare exterioară, variind între 20m și 113.4m, este o soluție flexibilă și durabilă pentru protejarea zonelor exterioare. Fie că este vorba despre trotuare, alei sau platforme, acest cablu vă asigură că suprafețele rămân sigure și utilizabile în ciuda vremii reci.

  Beneficiile utilizării soluțiilor de degivrare exterioară:

  • Siguranță sporită: Previne accidentele cauzate de ghețuș și zăpadă.
  • Accesibilitate: Menține spațiile exterioare curate și accesibile pe tot parcursul iernii.
  • Confort sporit: Elimină necesitatea de a lopezi sau de a sparge gheața manual.
  • Economie de timp și efort: Soluții eficiente și ușor de utilizat.

  Descoperiți opțiunile noastre și investiți în prevenirea înghețului pentru un mediu exterior confortabil și sigur.

Covor incalzire in pardoseala

Cablu incalzire in pardoseala

Folie incalzire parchet

Cablu degivrare conducte

Degivrare pentru exterior

Descoperiți soluțiile de încălzire electrică în pardoseală la Micul Electrician, unde confortul și eficiența se combină pentru a crea un mediu plăcut. De la cablurile de încălzire care asigură căldura de care aveți nevoie la foliile pentru parchet care vă mențin pardoseala încălzită, avem totul acoperit.

Încălzirea în pardoseală este o soluție modernă de încălzire a locuinței, care oferă o serie de avantaje, printre care:

 • Confort sporit: Încălzirea în pardoseală oferă o căldura uniforma și plăcută, care nu usuca aerul.
 • Economii de energie: Încălzirea în pardoseală este o soluție eficientă din punct de vedere energetic, deoarece permite o distribuție mai bună a caldurii.
 • Si...
Cirește mai mult >
Compară 0