MiculElectrician.ro

Partenerul tău de încredere în alegerea materialelor electrice pentru sectorul rezidențial și industrial.

Fondat în 2014 ca o extensie a activității noastre de distribuție națională, magazinul nostru online de materiale electrice a crescut constant prin seriozitate, livrări rapide și consultanță specializată oferită miilor de clienți din portofoliu.

Transport Micul electrician Depozit Micul electrician

Consultanță specializată

Am pus un accent puternic pe consultanța specializată și asistența tehnică, fiind întotdeauna disponibili să ajutăm clienții să aleagă cele mai bune produse pentru nevoile lor. Echipa noastră este formată din specialiști bine pregătiți, care sunt întotdeauna gata să răspundă la întrebările clienților și să ofere suportul necesar.

Ne diferențiem prin dedicarea de a satisface cerințele și necesitățile clienților. În plus, am dezvoltat alte instrumente utile, precum calculatorul de cabluri pentru a facilita identificarea produsului potrivit in functie de necesitate, sistemul de ofertare pentru specialistii electricieni si implementarea sistemului de echivalare pret pentru toate produsele din portofoliu.

Cu noi, ai o experiență unică de cumpărături online, bazată pe seriozitate, livrări rapide și consultanță specializată pentru a te ajuta să alegi cele mai bune și mai sigure materiale electrice pentru casa sau compania ta.

Partener de incredere Micul electrician

Partener principal

Ne-am dedicat întotdeauna să devenim partenerul principal în alegerea materialelor electrice pentru sectorul rezidențial și industrial. În prezent, distribuim și vindem în mediul online unele dintre cele mai cunoscute branduri din domeniul electric, precum Gewiss, Schneider, Legrand, Schrack, Niedax, Prysmian și multe altele, oferind produse de calitate la prețuri competitive.


Compară 0