5 sfaturi pentru imbunatatirea iluminarii in baie

ALEGE LED

Preturile sunt scazute – cresterea pietei de iluminare cu LED-uri a condus la scaderea preturilor. Puteti alege sa inlocuiti doar becurile cu LED-uri sau puteti opta pentru unul dintre cele mai noi si moderne corpuri de iluminat cu LED.

Stil – LED-urile sunt cool, atat ca design, cat si ca temperatura. Designerii sunt eliberati de vechea limitare „bulb-and-socket” si creeaza corpuri uimitoare care trec granita de la functie, la arta.

Calitatea luminii naturale – Produsele cu LED-uri au adesea o lumina sterila alba sau albastra, care aminteste de iluminatul de birou. Becurile si corpurile de iluminat cu LED-uri de astazi, seamana cu iluminarea incandescenta. Multe corpuri de iluminat dispun de reglarea intensitatii luminii, facandu-le o alegere excelenta pentru iluminatul in baie. LED-urile pot fi mult mai mici, eficienta nefiind modificata, astfel incat proprietarii de case cu bai mai mici, pot avea totusi iluminaarea completa fara corpuri de iluminat supradimensionate.

Conectivitate – Urmatoarea tendinta de iluminare pentru multi proprietari va fi conectivitatea. Iluminatul cu LED poate fi controlat de pe smartphone sau tableta printr-o aplicatie de la companii precum Lutron, Leviton si Legrand. Ati uitat sa opriti lumina din baie? Deschideti aplicatia si gata! Controlul digital va poate face casa mai sigura, permitandu-va sa controlati iluminatul de la distanta.

Economisirea energiei – Becurile LED utilizeaza dramatic mai putina energie decat becurile incandescente vechi.

LED-urile vor continua sa lumineze drumul cu optiunile de stil, tehnologie, eficienta energetica si functie.

Alte articole

Compară 0