Oraşele lumii împodobite cu luminiţe de Crăciun

Nicio sărbătoare de iarnă nu ar fi completă fără magia luminilor de Crăciun. Dacă aveţi nevoie de idei pentru împodobirea într-un mod festiv al locuinţelor sau grădinilor de Crăciun, vă oferim top 7 cele mai apreciate decoraţiuni de Crăciun din întreaga lume.

VILLAGE DE NOËL, NICE, FRANCE

Marele glob de Crăciun, înfăşurat în luminiţe de Crăciun colorate – la Village de Noël, este destul de vizibil. Puteți intra chiar și în interiorul acesstuia. Village de Noël este elegant, inspirând bucuria pe care numai Crăciunul o poate aduce.

SHIODOME CARETTA, TOKYO, JAPAN

Iluminarea Shiodome Carreta este alcătuită din 250.000 de lumini LED. Înconjurat de copaci și o podea plină de lumini, veți simți că ați intrat într-un basm. Muzica joacă, de asemenea, un rol principal. Tema acestui an este „Frumoasa şi Bestia”.

DYKER HEIGHTS, BROOKLYN, NEW YORK

Dyker Heights este un hub pentru afișaje de Crăciun colorate și bombastice. Dacă vă plac scenele teatrale de Crăciun, aceasta este sursa de inspirație pentru dvs. Aici veți vedea oameni de zăpadă de zăpadă, fulgi de zăpadă, stele, îngeri și Moși Crăciuni. Ornamentele de gazon, cum ar fi soldații de jucărie și renii, sunt înfășuraţi în luminile de Crăciun. Toți copacii și grădinile sunt de asemenea pline de luminiţe.

SOMERSET HOUSE, LONDON, UK

Un copac gigantic de Crăciun se află în fața Casei Somerset lângă patinoar. Copacul este decorat cu luminiţe colorate. Patinoarul și pereții exteriori ai Somerset House se schimbă în culori, de la purpuriu și albastru la roșu și galben.

KOBE LUMINARIE, KOBE, JAPAN

Kobe are un festival de lumină în fiecare Crăciun, cu peste 200.000 de lumini pictate manual. Tema se schimbă în fiecare an. Pentru a 20-a aniversare a festivalului, în 2015, tema a fost „Kobe, City of Dreams and Light”. Orașul a fost învelit cu lumini galbene strălucitoare și alte culori – fiind ca și cum ați intra în sala unui castel de aur.

CHRISTMAS MARKET, JENA, GERMANY

Când se întunecă, piața de Crăciun din Jena se aprinde. Copaci, clădiri și tarabe sunt împodobite cu lămpi de Crăciun. Există, de asemenea, un copac enorm în centrul pieței. Întreaga zonă creează o strălucire st pe care o puteți vedea la distanţă de kilometri în jurul orașului.

ROCKEFELLER CENTER, NEW YORK, NY

Având înălțimea de 24 de metri, pomul de Crăciun de la Rockefeller Center este decorat cu aproximativ 45.000 de lumini colorate. În partea de sus se află o mare stea Swarovski cu 25.000 de cristale. Pe cealaltă parte a patinoarului este o grădină plină cu lumini.

Alte articole

Compară 0