Protectie electrocutare = siguranta diferentiala

Desi tot mai multa lume stie ce este si ce face „siguranta diferentiala” ne-am hotarat sa scriem un scurt articol despre acest produs. O sa ma contrazic putin si o sa va spun ca nu este chiar asa , adica nu este atat de mare masa de oameni care stiu de ce se monteaza in tabloul electric o siguranta diferentiala , si pe buna dreptate pentru ca peste tot am vazut o groaza de explicatii tehnice din care o persoana neabilitata nu poate intelege mare lucru.

Ei bine „siguranta diferentiala” se monteaza pentru a elimina posibilitatea de electrocutare , simplu. O puteti monta in 2 feluri: ori pe fiecare alimentare catre consumatori cum ar fi : masina de spalat , cabina cu hidromasaj sau orice  aparat care intra in contact cu umezeala sau se poate defecta des , ori pe alimentarea generala si va protejeaza de electrocutare pentru toti consumatorii si prizele.

Stiu ca multi spun ca nu e bine sa pui pe general ca se intrerupe alimentarea pentru intreaga casa in caz de pericol de electrocutare, dar ce este oare mai bine sa te duci sa ridici siguranta sau sa se electrocuteze cineva.

Alte articole

Compară 0