Definitia Blog-ului, pe alocuri uitata

Un „blog” (cuvânt provenit de la expresia engleză web log = jurnal pe Internet) este o publicație web (un text scris) care conține articole periodice sau și actualizate neîntrerupt ce au de obicei un caracter personal . Am vazut in ultima vreme cum foarte multe site-uri de comert on-line, printre care si noi ,si-au facut blog . Nimic rau in asta pana acum , mai ales ca traim in era informatiei si toata lumea vrea sa aiba acces la informatie in toate modurile si sub toate exprimarile posibile , iar lucrurile aflate de la persoane care le exprima printr-un mod personal si original se pare ca se intiparesc foarte bine in memorie.

Dar de aici pana la transformarea acestor blog-uri intr-un al doilea site in care sa promovezi aceleasi lucruri ca pe magazinul on-line pe care il detii dar sub o alta forma prin afisarea unor asa zise articole utile , sau intr-un forum tehnic unde unii mai au putin si ataseaza manuale si cataloage tehnice nu mai este mult si totusi ar trebui sa se inteleaga ca sunt doua lucruri total diferite.

Intram pe bloguri pentru ca sa ne relaxam citind articole interesante nu pentru ca vrem sa aflam detalii tehnice despre unele produse. Si ca sa incheiem o sa va explic cum se schimba tabloul vechi cu asa numitele „sigurante cu patron” cu un tablou cu disjunctoare automate… dar mai bine cautati in alta parte pentru ca sigur o sa gasiti tot pe blogsiteforum.

Alte articole

Compară 0