CONSIDERATII ELECTRICE PENTRU O RETEA DE CALCULATOARE

De fiecare dată când utilizați mai mult de un computer în aceeași zonă, indiferent dacă este acasă sau la locul de muncă, este o idee bună să aveți o rețea creată pentru ele.

Unul dintre cele mai mari pericole pentru rețeaua dvs. de calculatoare este un vârf de energie electrică, care poate prăji echipamentele informatice scumpe într-o clipă și să lase întreaga rețea distrusă. Pentru a vă asigura că toate echipamentele dvs. vor fi în siguranță, investiti în protecția împotriva supratensiunii pentru rețeaua dvs., deoarece acest lucru poate duce cu ușurință la economisirea mii de lei. UPS

Investiti in surse de alimentare neintreruptibile si puteti proteja reteaua impotriva unui accident brusc din cauza panei de curent, iar daca exista o intrerupere sau doar o diminuare a puterii, alimentarea cu backup va asigura reteaua de calculatoare si toate datele importante vor supraviețui.

Supraîncărcarea circuitelor prin încercarea de a atrage prea multă putere poate duce la întreruperea alimentării cu energie electrică, precum și costul timpului și al banilor, deci luați în serios configurațiile electrice. Puteți afla cu ușurință pentru dvs. ce capacități de circuit sunt, împreună cu necesitățile energetice ale întregului echipament; în caz contrar, discutați cu electricianul dvs. local despre cea mai bună modalitate de configurare a rețelei de calculatoare.

Unul dintre marile dezavantaje ale computerelor este că acestea necesită o cantitate semnificativă de energie și, prin urmare, resurse pentru a funcționa, deci din motive de buget, precum și pentru mediu, asigurați-vă că luați toate măsurile pentru a economisi energie acolo unde se poate. Dispunând de funcții de economisire a energiei pe toate dispozitivele dvs., este o modalitate excelentă de a începe și asigurați-vă că îi instruiți pe toți cei care folosesc rețeaua dvs. pentru a le dezactiva atunci când nu sunt utilizate și deconectați-le la sfârșitul zilei. Faceți câteva cercetări în ceea ce privește modul în care puteți reduce consumul de energie și veți descoperi că rețeaua dvs. de calculatoare va începe să vă coste mult mai putin.

Alte articole

Compară 0